Grondwerker

Jouw profiel?

Wat heeft De Krom jou te bieden?

Je takenpakket

Vacature

Als grondwerker bij De Krom kan je goed zelfstandig werken en geniet je ervan om buiten met het vak bezig te zijn. Het soort werkzaamheden van een grondwerker loopt erg uiteen en heeft vaak te maken met de voorbereiding van de aanleg van kabels en buizen, groen of wegen, de bouw van woningen en gebouwen of het reinigen van de grond. Je werkt veel samen met de kraanmachinist, die het graafwerk doet. Op plekken waar de kraan niet bij kan, doe je dat met de hand. Ook ondersteun je de kraanmachinist op plekken waar voorzichtig gedaan moet worden, bijvoorbeeld omdat er leidingen en kabels liggen.

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Kennismaking
Stap 2
Bespreken arbeidsvoorwaarden
Stap 3
Je hebt de baan! Gefeliciteerd!

Werken bij De Krom

Kernwaarden: Vernieuwend | Duidelijk | Transparant | Sociaal

Belofte: Bij De Krom sta je als werknemer centraal en bouw je letterlijk en figuurlijk mee aan de toekomst van onze infrastructuur. Hier maak je onderdeel uit van een groep vakmensen die zich onderscheiden in vernieuwend en duurzaam straatwerk. Naast hun toekomstgerichte wijze van werken zal De Krom het zware werk binnen het vak op alle mogelijke manieren verlichten. 

De uitdaging van De Krom: Een duurzame infrastructuur opzetten zonder een voetafdruk achter te laten op het milieu.

Etten-Leur | Eindhoven

95% | 5%

Gemiddelde leeftijd 40 jaar

Locatie Etten-Leur en Eindhoven 60 medewerkers

Opdrachtgevers in meerdere gemeenten

Informele en laagdrempelige bedrijfscultuur

Beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk

Dagdienst
7.00u - 16.00u

Casual kleding | Bedrijfs- & Veiligheidskleding

De Krom is opgericht in 1997 en is uitgegroeid tot een stratenmakersbedrijf dat zich op meerdere vlakken weet te onderscheiden. Duurzaamheid, efficiëntie en innovatie staan binnen het werk bij De Krom centraal. Dat wil zeggen dat het straatwerk van De Krom wordt verricht in de huidige tijdsgeest met een open vizier. 

Je gaat werken bij De Krom als je houdt van duidelijkheid, nieuwe ideeën en werken in en met een team van vakmensen. Een opleiding is bij De Krom niet vereist, want opleiden doen ze je met liefde zelf. En krijg je lichamelijke klachten, dan kun je binnen 24 uur terecht bij de aangesloten fysiotherapeut. Met de Street Robotics weet De Krom het werk voor zijn mensen te verlichten en ook over verschoven werktijden wordt al nagedacht. Alles om stratenmaker 2.0 te zijn én te blijven. 

Interesse?

Via onderstaande knop solliciteer je rechtstreeks bij dit bedrijf. Upload je cv en/of motivatie en De Krom neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Zij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!